Music

Music

New York

New York

luni, 6 decembrie 2010

E timpul.... (meri grizmas)

E timpul sa ne luam haine calde pe noi.
E timpul sa punem bani la o parte.
E timpul sa cumparam cadouri.
E timpul sa facem surprize.
E timpul sa ducem bucurie in inima altora.
E timpul sa facem lumea sa zambesca.
E timpul sa zambim si noi...este....
E timpul de o postare noua :D!!!

So hello everybody, here we go again, new post new stuff...maybe not so funny and realist but keep trying to be true.
Afara e frig, da rau de tot fratioare.
Se apropie sarbatorile, oamenii is agitati, te injura in trafic de 5ori mai zemos ca de obicei, in magazine full, copii se ingrasa, vor cadouri, parintii cheltuiesc, statul se imbogateste. Lumea se cam duce pe p*la.
Cand eram mic mic - prichindel mititel, imi amintesc ca nu era nici pe departe asa craciunul, ca si in zilele de azi. Era foarte chill, am primit cadouri, am avut un brad, niste globuri, bomboane, fructe si ceva mancare buna. Poate m-au luat ai mei de cateva ori la biserica, asa era frumos!...
Mai nou, trebuie sa-l ai pe Mos Craciun artificial pe terasa, el prefacand ca urca la tine in casa dar  nu sa-ti aduca cadouri ci sa te jefuiasca, sa iti fure plasma-ul de 2 metri 3D si sa o f*ta pe granny.:X, pe brad, care desigur are cel putin 3 metri nu mai apar globuri si chestii traditionale ci deja am vazut prajituri, vaca milca in dimensiune originala, ciocolati, torturi, muffins, si cadouri evident, ca ii mare bradul si frumos, agatam cadourile pe el.... ca is prea multe sa le aduni sub brad.
Si iata vine copilul... ""Iuuuuuuuuuuuuuuui a venit MOSUUUUUUUUUUUUUUUUUU"...si incepe sa numere cadourile. Si dupa ce termina intreaba furios:
- Cate cadouri am primit ???
- 57 draga mea -raspunde mamica cu o voce calduroasa...
- 57??????????? ANU' TRECUT AM PRIMIT 58!!!! IMPOSIBIL AM FOST CUMINTE MAMI NU SE POATE ASA CEVA!!!!!!
- Bine scumpete mergem acuma si vorbim repede cu Mosu' sa iti aduca inca cateva cadouri. Sau stii ce? Scrie si tu repede inca un mesaj poate mai citeste repede in timp ce expediaza restul cadourilor.
-----------------------------------------
Copii prosti, si parinti.....si mai prosti! Si acuma intrebarea: Oare copii astia stiu de Hristos? Ce semnifica defapt Craciunul?... Sau: PARINTII??? au oamenii astia ceva in cap? Sau despre asta ii vorba in secolul XXI? Copii rasfatati si crescuti in puf!? Ah da si sa nici nu va zic, in cazul acestor familii nu se mai merge la nici o slujba sau predicatie la biserica. Mai degraba la plaza la un shopping de craciuni:X Cadouri la maxim, bani aruncati in toalete publice pentru cacaturi si mizerii scumpe si lucioase... awwwwwww wish I could live my life like this....:X:X:X :))))))))

Iar acum, am sa incerc sa-mi cer scuze, pentru ca iar ma voi lega de Pitipoance si de Cocalari, care de "Nasterea Domnului" se rup in figuri in parcari, se f*t ca orbii in toalete publice, vomita in fata cluburilor, injura de Dumnezeu, evident fetele imbracate in "craciunitse" de zici ca is curvele lui Mos Craciun si chestii de genu.
1. As interzice functionarea cluburilor in seara respectiva.
2. As ucide toti cocalarii astia stiti cum? Cu picipoancele as da dupa ei... sau invers.

FOARTE MIZERABILA VIATA ASTA!!!!!!!!!

----------------------
Eu sunt genul care incerc sa respect cat de cat macar aceasta sarbatoare, stau cu familia, odata pe an macar... discutam despre amintirile frumoase din trecut, ne uitam la un "family movie" bem un pahar cu vin, mancam ceva bun, ne uitam la bradul impodobit de "toti" la lumini, si asteptam sa ninga. Fapt care nu sa intamplat de cel putini 5 ani.
Cand eram mai mic am avut un obicei, in ziua de Craciuni adica in 25 era zapada mare mare, am iesit cu prietenii- vecinii, la un big snow-ball-war. Moama ce fain a fost.. si evident de revelion toata gashca in pat cu febra si chestii:)):))... dar a fost mirific. Acuma uite trebuie sa caut pe net ceva jocuri cu snow-ballz sa mai vad si eu macar zapada online:)):)):))....
Cam atat pe azi, inca nu va urez Craciun Fericit pentru ca voi mai avea postari noi inca inainte de Craciuni...so
Peace and Respect !!!