Music

Music

New York

New York

joi, 28 octombrie 2010

Adrenalina sau Religie?

Aloooha tuturor!
 Ma jucam Rock-band pe telefon. Ii un joc asemanator cu Guitar Hero, dar ii ceva mai simplu, mai usor dar totusi foaaaarte fain! Si la un moment dat ma jucam, evident cu castile in urechi, si am observat ca incep sa ma misc ca si cum as fi cantat la chitara reala la un concert de rock cu AC/DC...de ce oare? Va explic!
Muzica creeaza adrenalina in creierul omului. Sper ca stie toata lumea ca adrenalina porneste din creier.Pe urma intra in sange, si circula in tot corpul, ajunge in inima, si din cauza asta se zice ca adrenalina iti da putere, inima bate mai repede, tensiunea creste, muschiul lucreaza mai puternic, creierul gandeste mai rapid. Adrenalina se genereaza rapid datorita emotiilor pe care le simte omul. Muzica mie imi genereaza o multime de emotii, sentimente si o stare foarte incarcata, din cauza asta cred ca m-a facut pe mine rock-bandul sa dansez si sa ma prefac ca si cum as fi un muzician de rock!
Si uite cum ajungem de la rock la religie! Marii nostri pocaiti!
Nu sunt un om de religie, totusi cred in Dumnezeu, dar nu in vorbe goale, biserici, preoti, sau alte rahaturi care nu is, doar niste reclame ieftine de la Vodafone pentru mine... Amin!
Si uite cunosc un grup de pocaiti, din Oradea, unde chiar am fost personal in vizita si ce am vazut..? Am vazut o orchestratie bine echipata de ROCK!!! Percutii, Chitara, Chitara bass, orga electrica, microfoane, deci tot! si o sonorizare OMG! Si a inceput slujba sau ce-o fi fost, si au venit "baieetii" (CAMP ROCK!!!) si i-au dat drumul Maxim la muzica rock, melodii rock, si erau chiar faine! Mai putin versurile care evident "god nush ce, god nush cum god puii mei god pushca mea..." La care in timpul showului unii au inceput sa se scuture ca si cum i-ai fi bagat degetele in priza, si ei ziceau ca "Fantoma Sfanta a luat control asupra corupului meu"... /:)
Lol fratte asta era adrenalina ! n-ai tu treaba cu fantoma sfanta, nici ea nu are treaba cu tine... Muzica genereaza Adrenalina! asta-i treaba... dar uite ei incearca sa faca caterinca chiar si din religie, ca sa te pacaleasca si sa te faca sa crezi in ceva, despre care nici ei habar nu au daca exista, sau ii posibil sa existe...
Ortodocsii blestema oameni...te duci dai un banunt, si il executa pe x, sau pe y... Bai fratte mai bine caut un asasin ii dau un banut nu ma mai complic cu biserica...nu?
Dar sunt alti pocaiti, care is foarte seriosi! sunt foarte cuminti.. si oameni de exemplu!
Ca si domnul "Futaciosu" (nu eu am inventat porecla) un "domn" care predica la un grup de pocaiti, si face parte din alte activitati, gen orchestratii alcatuite din copii, cu instrumente, si inchipuiti-va... Cu masina luxoasa, intotdeauna cu geaca pile, pantofi gucci, mustata groasa, ceafa groasa, lantisor de aur, exact ca si un manelist care vrea sa-l cucereasca pe Gigi Becali... si da, el Predica Cuvantul lui Dumnezeu! ei si acuma hai sa explicam porecla dansului...ce inseamna a fi "futacios"? Pai pe langa profesionismul de a fi "sabia lui dumnezeu" el parca se foloseste de alte "sabii" cu care incearca sa "cucereasca sudul si estul alcatuit din pipitze care nu au fost cucerite inca de sabia sfanta al unui Predicator dotat Cu puterile supranaturale al universului si cu tot cu adrenalina care pulseaza in SAAAAABIA LUI de EROU!!!!
In traducere dansul mai ia cate o pauza din cand in cand, isi baga Biblia in cur (oups) si merge si o fute pe tanti "florica" si uita chiar si de familia lui si de copilul care il asteapta acasa dupa slujba...eiiii ODATA TRAIESTI FRATTE TREBUIE SA PROFITI DE TOT!!!
Sincer sa fiu, am boala pe preoti! pentru ca uite ce fac ei? nu's mai buni decat cele 10 pacate despre care predica. UNII!! pentru ca, da, cunosc si eu oameni de religie, cand imi spun ceva si chiar ma pot atinge la suflet, da fratte mai zic si eu ca exista oameni exceptionali... dar nu cacatii astia careeee uite pe unde isi invart stiloul. Ca nu in apa sfintita asta ii sigur.
Si hai sa vorbim si de popor! Ca nu toata lumea ii Preot sau Predicator! sau Oier sau ce-o fi... gen Paste turma Tatalui... heh mai bine plimbi ursul.
Cand te duci in biserica vezi 90% oameni cu par alb, riduri si put a vechime. Mai ca nu auzi cum scartaie suspensiile lor. Da de ce numa ei? Pentru ca se apropie de moaarte..da mah si cand simti ca vine sfarsitul imediat te faci credincios! Imediat iti vine limba si poti sa spui o rugaciune, si vrei sa faci tot posibilul sa ajungi intr-un loc mai bun..credeti ca oamenii astia acumuleaza si ei adrenalina? Cam asta ii religia si biserica fratilor!
Si era sa uit!...am fost odata si la Martorii lui Iehova..! stiti ce-am auzit acolo? Ca in rai sunt 300.000 de locuri si atat! Cei care nu se califica la selectia mondiala raman pe pamant forever. Pentru ca Iadul nu exista!
Super Tare ziceam eu. Daca nu exista iad, dar nici nu ma calific in cele 300.000 de locuri nu mai are rost sa ma stresez. Macar pot ramane cu baietii jucam poker pana ne plictisim, chefuim o vesnicie si ne cam doare-n.... Intelegeti voi?
Nu ma iau de alte religii, ca nu prea le cunosc si nici nu am interesul sa le cunosc mai bine, eu doar incercam sa va explic ce se intampla in ziua de azi. Daca nu aveti ce face, aveti prea mult timp liber si aveti chef de distractie, puneti-va sa scrieti o Biblie noua, cu idei noi, investiti intr-o cladire, gasiti o croitoreasa care sa va faca ceva haina faina de slujba, eventual angajati o trupa de rock, si faceti niste pliante cu noua voastra religie si biserica vietii! Pe cat punem pariu ca intr-un an faceti mai multi bani decat un avocat din America?....v-am pupat papa:)

Un comentariu: