Music

Music

New York

New York

miercuri, 3 noiembrie 2010

Am 16 ani, nici nu stiu daca sunt baiat sau fata, DAR SUNT VEDETA!

Eiiii iata inca o zi frumoasa!
Aho aho copii si frati! Stati putin si nu plecati!
Recunosc, de cateva zile nu am scris nimic, stiti de ce? Criza Financiara mi-a distrus calculatorul de tot, si nu am avut bani sa imi cumpar unul nou:))...asta e se mai intampla.
Am avut azi un eveniment, unde am vazut ceva interesant...
Si ceea ce am vazut a fost un exemplu bun pentru popor! Pentru poporul vedetelor in varsta pubertana, care se cred atat de mare vedete, incat Rihanna, Britney, MJ, James Borwn is niste pitipoance si cocalari de doi bani pe langa ei...(dolari daca insistati)...
Si e foarte usor: baietel de 16 ani, si evident parintii domina in buget, si se incsrie la o asociatie faimoasa, si evident asociatia vazand portofelul gros al parintilor mushca "copilul de aur" de p*ula..ouuuups..(putzurica) :">...si il duce peste tot! Si asta nici macar nu ar fi o problema, dar in momentul in care tanarul vede ca are succes, apare in televizor, are fani pe fesbuk imediat incepe perioada de a fi "increzut"...si chestia asta distruge personalitatea tanarului pe o viata, si devine un gunoi de om, dar totusi mandru de el, dar uitand faptul ca fara banii parintilor si ajutorul asociatiei ar fi un tzaran fara tractor cu sapa in mana in ceva sat ascuns dupa munte...
Da...ceva de genu...evident sunt si fete..scuze CELE MAI CELE!!! sau cum vreti voi, ele sunt mai picante la fazele astea... gen: Dragushica de 14-15 ani! (pentru ca fetele se maturizeaza evident mai rapid) ..ele iau cate o p*la sau doua deja in varsta asta, pentru ca ii pa trend! Evident de la alti cocalari de 20-23 de ani care efectiv nu au succes  la femei calumea de varsta lor, si nu au decat sa is bage stiloul in cea mai proaspata si noua cerneala... Eii deci fetele astea da! Ele deja se simt vedete numai din cauza spalarii pe dinti cu noua periuta care se numeste p*la, si gargara cu cel mai bun gust de la Mr. Colgate care se numeste... stiti voi:D..
Si ele tot asa, televiziune, videoclipuri, fitze si impresiii, evident cu niste costumatii de tarfa si evident fetele nu au nevoie de prea mult talent la varsta asta ca sa aiba succes, pentru ca un decolteu maxim aduce succesul la un alt nivel! Si da, astia da vedete!
Si acuma vine contra parerea ca de obicei. Cunosc personal tineri de varsta respectiva care chiar au talent, muncesc, si bani au, banii pentru care au muncit, sunt modesti, si nu au fite in cap, accepta ce au, dar si impart calitate maxima cu popor... Respect pentru ei.!
Altii cred ca is exceptionali! Ca ei pot obtine orice fara a lupta pentru respectiva chestie!
Si de ce?... pentru ca odata ii lauzi, sau de doua ori, sau ei observa ca is umpic  mai buni decat X sau Y, si deja au impresia ca ei nu au nevoie de munca pe care o face fiecare pentru a deveni bun in domeniul respectiv...Pai pentru voi imi pare rau.. si mesajul asta vi se adreseaza voua: Daca nu munciti, puteti fi cei mai talentati cretini din lume, nu veti avea niciodata succes mai mare decat unii mai slabi, care muncesc zi si noapte, si va depasesc usor fara sa va dati seama chinuindu-va cu cacatul in curul vostru care nu-i altceva decat egoism.
Din pacate suntem umpluti de cacaturile astea de vedete de 15-16 ani si imi pare atat de rau....pentru ca posibil ca nu ii vina lor, ii vina parintilor, si educatorilor care au investit bani in ei, iau lins in cur si iau rasfatat in ultimul hal.
Cam atata despre vedete, chiar nu poti zice mai mult despre ei pentru ca viata lor e atat de plictisitoare, si seaca, si ei sunt foarte seci, nu au absolut nimic in cap, si viitorul lor este foarte trist....
V-am pupat:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu