Music

Music

New York

New York

vineri, 5 noiembrie 2010

Matrix !

"Viata este frumos!" asa mi-a is odata o prietena buna si m-am spart de ras! Da... este frumos...dar nu intotdeauna :)
Este usor sa te trezesti dimineata, sa iti bei cafeaua, sa te bagi in masina si sa mergi la lucru. Sa stai acolo 8 ore, dupa care sa te intorci acasa sa mananci ceva, te uiti la televizor si te bagi la somn. Si in urmatoarea dimineata totul incepe de la capat! In weekend iesi cu prietenii la un suc, eventual o petrecere, doua, desi nu prea ai chef pentru ca deja te gandesti la saptamana viitoare cand luni trebuie sa faci acelas rahat timp de 5 zile. Da e usor sa faci asta. Si la un moment dat uiti de viata ta, uiti ca esti om, ca ai suflet si sentimente, si devii incet-incet un robot uzuabil, care se foloseste si cand se strica si se dezmembreaza nimeni nu se aminteste cine, sau in cazul tau CE a fost asta.
Dar nu trebuie sa fie asa. Pentru ca exista ceva ce te poate ajuta mereu sa nu patesti asta si sa nu devii un robot al secolului 21. Aceasta este "DRAGOSTEA". Pentru ca atunci cand te indragostesti urmeaza sa ai o familie, copii, si da.. dupa asta poti sa lucrezi, dar ai pe cineva langa tine, cine niciodata n-o sa uite cine ai fost, si pentru ce ai trait.
Eu zic ca fara dragoste si iubirem, am fi si mai rai decat animalele, decat un mecanism obisnuit ca si un calculator, in care bagi un CD, il invarte, apoi il scoti din priza si atat. Un Program inteligent care accepta niste comenzi, si reproduce ceva fara a se indoi daca ii bine sau nu ceea ce face.
Love is a many splendir thing, love lifts us up where we belong, all you need is love... pentru ca cea mai mare chestie din lume din lume pe care o poate invata "programul" de noi (oamenii) e doar sa iubesti, si sa fii iubit.
Stiu ce ii dragostea, si dragostea de multe ori m-a facut sa ma simt energic, mi-a dat putere, putere pentru a supravietui, a crea, a merge inainte, putere de a ocoli obstacole, de a manca, de a dormi... si multe altele...
Multi cocalari din ziua de azitazi nu pot aprecia chestia asta pentru ca sincer eu zic ca ei nu au suflet. Is niste roboti spurcati care nici macar nu sunt programati calumea, pentru ca parintii mult iubiti si respectati nici macar ei nu au avut suficient creier in cap sa ii educa. Si faptul ca ei totusi au reusit sa faca o familie sa dea viata unui copil atat de retardat, (oups) inseamna ca de multe ori prezervativu se rupe, (made in china) sau chiar sunt multi care is atat de prosti incat habar n-au ca fara prezervativ nu te futi si te termini in p*zda tipei ca fratte peste 9 luni poate te trezesti in spital cu 2 prunci in mana si esti anul1 la facultate... sau clasa a 12.
Eh da! Romanii Au Talent! nicaieri nu am vazut o diversitate atat de bogata de cocalari care efectiv nu stie sa se comporte cu fete, nu au simturi, se duc doar dupa mirosul de arsura si cred ca ei sunt cei mai smecheri ca pot fute si ei 2-3 fete pe zi!.... Mesaj pentru ei: Chiar un soricel mic ii mai tare decat voi, care anual lasa 1000-2000 de prunci si cred ca si el face din mai multa dragoste decat voi.
Ah da si am mesaj si pentru parintii despre care vorbeam: Daca va iubiti copii lasati-le in pace...lasati-le sa faca ce vor ei, ce vor cu adevaratelea sa faca, dar EDUCATI-LE din momentul in care le dati viata! Pentru ca altfel numa umpleti cu rahaturi puturoase lumea asta care chiar ar putea fi mult mai frumoasa, daca nu ar exista jigodii dinastia ca si voi.
Mai vreau sa imi sustin o parere: Nu toata lumea poate sa iubesca. Sunt sigur..Ca si cum nu toata lumea poate sa devina un parinte, un tata sau o mama exemplu. Pentru ei recomand carti de psihologie, si da....invatati cum sa INVATATI!



1. Nu te uita doar in ochii ei pentru ca atunci vei simti o durere anticipata, ceea ce inseamna ca atunci cand nu o vezi vei suferi.
2. Daca iti zice sa nu ii distrugi freza, nu te mai apropia de parul ei.
3. Daca iti aduce un twix nu o intreba de ce ti-a adus. Taci si mananca.
4. Daca te obliga sa ii ceri prietenia ei, FA-O!
5. Daca vrea sa iti dea un cadou, nu o refuza. Accepta!
6. Daca tu vrei sa ii dai cadou ei, si ea nu vrea sa accepte, arunca cadoul la gunoi!
7. Daca dispare cateva zile, saptamani, nu te stresa. Doar se schimba vremea, asa si ea..Daca te iubeste se intoarce la tine.
8. Daca incepi sa ii zici ceva nu te intrerupe cu: "ah nimic" pentru ca nu ii place..Termina-ti povestea!
9. Nu incerca sa o impresionezi cu nimik. Daca vrea sa fumeze cu tine in masina, unde stii ca nu ai fumat niciodata si nu ii masina de fumatori, uita de asta! FUMATI IMPREUNA!
10. Daca ai prinso odata, n-o mai lasa niciodata.  (for the sassy one)

V-am pupat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu